Fri frakt hos Accessora


Date: 2010-04-02 Time: 19:35:44
Kategori: Fyndtips { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Sist jag postade några rabattkoder kom jag och några av er läsare, via kommentarsfältet, dock fram till att fler nätbutiker borde köra med fri frakt och att de absolut skulle tjäna på det. Vissa har löjligt dyra kostnader för att skicka hemklickade produkter till oss - ta till exempel Bodynet som tar 145 kronor i frakt plus 100 kronor i "småordersavgift" för alla beställningar under 700 kronor = 245 kronor! Okej för att sidan i första hand är tänkt för återförsäljare men det är ändå löjligt höga avgifter.

Hur som helst; Accessora är en sida som är bra på att med jämna mellanrum ha rabattkoder och lite billigare shopping. De bjuder på fri frakt under hela påskhelgen fram till och med 6 april. Passa på att utnyttja (den betalda) ledigheten till att fylla på skönhetsförråden. Rabattkoden PASKFF gäller.


Fri frakt hos Accessora


Kommentarer
Sandra | Inspirera Mera

Tack för tipset!

2010-04-04 17:05:11
http://www.inspireramera.se
Veronica, Beauty Place

Sandra: Det var så lite så :)

2010-04-04 17:28:51

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0