Rocker Chique - Kat von D


Date: 2009-09-30 Time: 19:18:11
Kategori: Inspiration { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Rocker Chique med Kat von D

Kat von D är en stor favvo för många i bloggosfären, så även för mig. Framförallt för att hon är en cool tjej som går sin egen väg - sånt gillar jag. För att hon står för ett annat ideal än det "vanliga", hur klyschigt det än må låta. Det behövs. Hon är också jäkligt grym på snygga, fantasifulla sminkningar, som antagligen har sin grund i hennes kreativitet.

Det har säkert inte gått någon förbi att Kat också har släppt en egen sminkkollektion. Här ser du några av snyggingarna som hon har fört in i skönhetsvärlden. Självklart "edition only at Sephora". Murphys lag, eller vad tror ni? Jag skulle i alla fall gärna lägga vantarna på blå-svart-silvriga paletten Metal Orchestra från kollektionen True Romance. Läppstiften är nog lite väl rocker för min del, men fasiken vad snygga de skulle vara på en rocker chick!

Kommentarer
kerstin

Kat von D-paletterna är verkligen galet fina!

Veronica, Beauty Place

kerstin: Visst är de? Det är så kul med lite andra sminkmärkena än de "vanliga".

2009-10-10 14:33:59

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0