Skyn Iceland


Date: 2009-10-20 Time: 18:25:22
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Ni som är trogna läsare av Beauty Place vet att jag har hittat en ny favvohudvårdsserie. Men ibland (ok då, rätt ofta) surfar jag runt på olika beautysidor för att hitta inspiration till bloggen och hittar produkter och märken som jag blir nyfiken på.

Skyn Iceland är en hudvårdsserie som specialiserat sig på känslig, stressad hy. Serien innehåller naturliga ingredienser som, precis som namnet antyder, kommer från Island. På isländska betyder "skyn" sinnen och skaparna bakom märket ville med det valet av namn visa på kopplingen mellan obalans i dina sinnen (som stress) och hur det påverkar din hy.

Produktlinjen omfattar bland annat Facial Wash, Skin Peel, Serum, Eye Cream, Day Lotion & Night Cream. Självklart finns de för alla sorters problem och hudsorter.


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0