Queens & Shadows


Date: 2009-11-09 Time: 21:02:37
Kategori: Nyheter { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Queens & Shadows är ett nytt, svenskt sminkmärke och precis som mig älskar ni ju också nya märken, eller hur? Bakom märket står Stina Markan, som själv beskriver sitt sminkmärke såhär:

"Queens & Shadows är ett nytt svenskt sminkmärke som fokuserar på prisvärda produkter av hög kvalitet. Alla produkter är handgjorda med enbart naturliga mineraler, utan talk och andra tillsatser. Produkterna testas självklart inte på djur. I sortimentet finns för närvarande ögonskuggor i nitton olika nyanser plus en kollektion. Nya kollektioner utkommer minst fyra gånger om året och innehåller nyformulerade färger inspirerade av säsongen. Sortimentet kommer utökas med foundation, rouge, viel, läppglans och allt annat man kan tänkas behöva för en komplett makeup."

Priserna är härligt lockande - till exempel kostar en skugga bara 49 kronor. En palett som den ovan kostar 249 kronor. Just nu beställer du Queens & Shadows via märkets hemsida och tanken är att det senare ska utökas till att säljas även på plats i Göteborg.


Kommentarer
Mimmi

Quuens & Shadows är inte så bra för huden har jag hört på http://hudexperten.blogspot.com

2009-11-09 23:46:30
http://hudexperten.blogspot.com
Veronica

Det där ser exakt ut som 88 palette som säljs lite här och var bla på coastal scents http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm/product/1677_122/88-piece-makeup-palette.cfm

Hellen

tyckte också som att det såg ut som coastal scents..

i övrigt verkar ju det vara billiga ögonskuggor på det nya märket.. jämfört med ID makeup som också är mineralmake.

2009-11-13 22:53:42
Veronica, Beauty Place

Mimmi: Jag hittar ingen info om det på den bloggen.



Veronica: Det har du alldeles rätt i, Stina hörde av sig till mig och bad mig byta bilden eftersom den inte hade något med hennes skuggor att göra utan endast var med i ett annat sammanhang på hennes blogg. Tack för att du var så uppmärksam. :)



Hellen: Verkligen, inte dåligt alls!

2009-11-14 16:31:10
Lina

Jag har testat deras smink ett par gånger och tycker sådär. Färgerna är fina men det håller inte jättebra, dels tycker jag att den kontakt jag fått med företaget samt det jag hört från andra är otroligt tråkigt. Det har varit mycket problem och otrevligt, det gör att jag inte till handla eller rekomendera detta till andra heller. Enligt mig är båda uppleversna viktiga, både att produkten är bra och att företaget är trevliga mot sina kunder. I mitt fall, och tydligen flera andra, så har det inte varit så tyvärr..

2011-12-23 08:20:12

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0