Alla sätt att hjälpa är bra


Date: 2009-11-26 Time: 20:30:22
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Carrousel

En person som verkligen kan beröra mig med sina texter om utsatta barn är Sara. Jag blir arg, ledsen och inspirerad på samma gång och känner att jag verkligen vill göra någonting för barn som blir mobbade. Sådana barn som inte vågar gå till skolan eller som inte har någon att prata med om det som de blir utsatta för, av andra barn. Lyssnade på en debatt på P3 idag om vems fel det är när ett barn mobbar och det var starka åsikter hela programmet igenom.

Hur som helst tycker jag att alla sätt att hjälpa barn i svåra situationer är bra. Små eller stora summor spelar ingen roll och hur de kommer till en hjälporganisation är egentligen inte viktigt, så länge alla gör något litet. Kanske passar det här sättet någon? När du köper ljuset Carrousel, som är ett samarbete mellan Byredo och Rädda Barnen skänker du mer än hälften av pengarna (205 kronor) som det kostar till Rädda barnen. 

Carrousel doftar fruktigt, kostar 395 kronor och finns att köpa på Rädda Barnens webshop. Det kommer också att finnas på NK samt i Byredos egen butik i huvudstaden. 

Kommentarer
hedgehog-sara

Gulle dig, vad fint sagt :) Kram!

2009-11-26 20:36:23
http://hedgehog.se
Veronica, Beauty Place

hedgehog-Sara: Det var så lite så, jag tycker att man ska säga när någon gör något bra! :D

2009-11-26 21:35:45
http://beautyplace.blogg.se/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0