Recension av L'oreal - Absolute Repair


Date: 2009-05-14 Time: 14:27:33
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Som ni säkert vet, om ni läser Beauty Place någorlunda regelbundet, tycker jag att det är stor skillnad mellan salongshårvård och budgetvarianter. Jag har inte, hittills, provat något schampo under 100-lappen som har blivit en favorit. Senast i raden av salongshårvård är L'oreals Absolute Repair schampo & balsam. Inpackningen har redan recenserats, som ni kanske kommer ihåg? Den kammade hem högsta betyg.

Schampot har dock inte imponerat på mig lika mycket som inpackningen. Den är rätt odryg, för mitt semilånga hår krävs drygt 3 hasselnötsstora klickar schampo för att tvätta hela håret en gång. Det är lite för mycket för ett schampo som kostar drygt 150 kronor på nätet och säkert ännu mer om du köper den i butik. Doften är dessutom inte den fräschaste jag varit med om.. det är svårt att sätta fingret på, men jag gillar den bara inte.

På plussidan känns mitt hår väl genomtvättat och det behåller fräschören i två och en halv dag ungefär, vilket är kanon! Jag tycker också att håret känns mjukt och som att schampot verkligen "reparerar" mina blekta och lite slitna toppar - precis som namnet utlovar. Men mer än medelmåttigt betyg kan jag inte ge schampot.

BETYG Schampo: BBB (3/5)

     

Balsamet är däremot en bättre upplevelse. En hasselnötsstor klick räcker mer än väl för att applicera balsam i längderna och topparna. Lämna i balsamet i 3-4 minuter (medan du passar på att raka benen eller fila fossingarna) och skölj sedan ut det.

Resultatet då? Ja ni, håret blir både otroligt lätt att reda ut, till och med för mig som bleker det, och mindre flygigt. Lukten, som är samma som hos schampot, är egentligen det enda minuset jag kan hitta. Hade det luktat fräscht hade det utan tvekan kammat hem högsta poäng!

BETYG Balsam: BBBB (4/5)


Kommentarer
Li

Jag tycker inte dyrare schampon brukar vara drygare än budgetschampon. Jag testade t.o.m. ett från Philip B som var hur odrygt som helst. Som tur är bryr sig inte mitt hår om vad schampot kostar :)

2009-05-19 11:25:33
Veronica, Beauty Place

Li: Du har tur du! Antagligen är ditt hår väldigt friskt, så därför gör budget eller dyrare ingen större skillnad för dig. Jag blir lite avis.. =)

2009-05-20 12:13:01

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0