Ekologiska nyheter i beautyvärlden


Date: 2009-05-19 Time: 20:27:14
Kategori: Nyheter { 3 Kommentarer }
______________________________________________________


För er som är fans av ekologisk hudvård är det här med all säkerhet goda nyheter. Natuderm är en ny serie, skapat av samma märke som producerar Avivir. Huvudingrediensen i Natuderms produkter är Ginkgo Biloba som är kombinerat med ekologiskt odlad eller vildväxande Havtorn, Oliv eller Silica. Dessutom är serien certifierad som naturkosmetik, vilket känns tryggt (tycker i alla fall jag) och innehåller inte mineraloljor - för er som är skeptiska mot det. I serien kommer bland annat body lotion, handkräm, fotkräm och body scrub att ingå.

Alla produkter kostar under 100-lappen och lanseras på Coop under maj. Jag har fått chansen att testa handkräm, fotkräm och kommer även inom kort att tävla ut Skin Care Oil från Natuderm. Håll utkik efter både recensioner och tävling!

Kommentarer
Anonym

hej!

Hur går det med Natuvie från apoteket? Är nyfiken på dina synpunkter... :)

2009-05-19 22:07:41
CrazyNails

Det här lät helt klart spännande!

2009-05-20 07:24:03
http://crazy-nails.blogspot.com/
Veronica, Beauty Place

Anonym: Jag testar för fullt. Jag kommer att testa ett par veckor till men håll utkik efter en recension - den kommer när som helst!



CrazyNails: Vad kul att höra att du tycker om infon på bloggen =)

2009-05-20 12:11:02

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0