BIC Soleil


Date: 2009-05-19 Time: 17:48:59
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________



Kommer ni ihåg att jag var iväg på Vecko-Revyns EGO-dag för några veckor sedan? Jag missade helt att rapportera mer därifrån, så det är inte konstigt om ni inte minns.

Hur som helst - med i en fullmatad goodiebag var BICs nya rakhyvel Soleil som jag sedan dess har testat vid väl valda tillfällen. Tyvärr har det inte varit någon trevlig upplevelse. Inte alls, för att vara ärlig. Jag, som blivit van vid rörligt huvud och många blad, blev besviken över en ny hyvel på marknaden som inte på något vis känns som någon revolution.

Eftersom rakhuvudet är alldeles orörligt är det lätt att skära sig då det inte anpassar sig efter kurvor och svängningar på kroppen. Jag skar mig när jag rakade benen - något jag inte har gjort på flera år och upptäckte besviket, när jag kom ur duschen, att det var flera hårstrån som satt kvar. Jag ser mig ändå som rätt van rakare - jag har ändå gjort det i nästan 15 år... så ovana kan man inte skylla på. Nej, håll er undan från Soleil om ni ser den i butiken!

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0