Mitt hjärta 2009


Date: 2009-02-14 Time: 12:26:39
Kategori: Allmänt { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Kampanjen Mitt Hjärta 2009 kontaktade mig angående en auktion som startar på Tradera idag - Alla Hjärtans Dag - och avslutas om 2 veckor. Kampanjen hjälper hjärtsjuka barn i Sverige genom att auktionera ut t-shirtar med motiv målade av barnen själva och låta pengarna gå till Hjärtebarnsfonden - så för er som har möjlighet att hjälpa till är detta ett jättebra tillfälle! 

Jag vet att detta inte har så mycket att göra med bloggens tema men jag vill passa på att utnyttja den uppmärksamhet bloggen ändå kan ge till något gott, som jag tycker att detta är.
 
Du budar här.

"Varje år lämnar många vackra barn sina familjer och världen som följd av allvarliga hjärtfel, men en stor mängd av dem trotsar också döden och fortsätter att vara framtidens hopp i samhället och människors mest kristallklara änglaglans. Utan vår gemensamma strävan hade det inte varit möjligt och vi måste fortsätta att sträva efter att fler barn ska få chansen att få förgylla framtiden.


I kampanjen Mitt Hjärta 2009 har projektansvarig Micela Danielsson Lundin tillsammans med Hjärtebarnsfonden och den unga designern Ida Björnsson låtit svenska barn med hjärtfel på egen hand, med papper och penna rita sin egen bild av hur de tror att just deras hjärta ser ut. Motiven är barnens historia, barnens hjärtan och en möjlig nyckel till deras framtid.


Illustrationerna är nu förvandlade till moderiktiga tryck på specialdesignade t-shirts med det röda hjärtat som symbol. Tre tryck cirkulerar på nio stycken unika tröjor med röda detaljer i olika modeller, både för barn, herr och dam. Dessa auktioneras ut på tradera.se med start på alla hjärtans dag den 14 februari och med avslut två veckor senare den 28 februari. Auktionspengarna går till Hjärtebarnsfondens verksamhet och kampen för våra svenska barnhjärtan. Fonden  står under kontroll av SFI, Stiftelsen för Insamlingskontroll, en nämnd som garanterar att pengarna går till rätt ändamål."


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0