Lush & Alla Hjärtans går hand i hand


Date: 2009-02-11 Time: 20:02:24
Kategori: Nyheter { 0 Kommentarer }
______________________________________________________



Jag vill egentligen ha 80 procent av allt som finns inne på Lush, det är en härlig affär att gå in i för beauty-junkies! Det suget blir inte mindre för att de släpper lite extra fina Alla Hjärtans-produkter lagom till lördag den 14/2.

Love Soap är en hjärtformad tvål med glitter och en förförisk doft av äppelträdgård med vildvuxna rosenbuskar. Den härliga blandningen av oljor från Ylang Ylang, Bergamott, Citrongräs och Ros påminner om ung och het kärlek. 69kr.

Le Grand Amour Badbomb är en stor badbomb till din stora kärlek och doftar romantiskt av ros. Kostar 139kr.

Gift Question Mark är en lyxig presentask fylldmed sexy peel tvål, chocolate whipstick, mmm badolja, sex bomb, soft couer massageolja samt yummy yummy duschtvål. Priset är 399kr.

Strawberry Feels är en lyxig massageolja som doftar jordgubb och passionsblomma. 79kr kostar denna.

Till de killar som då och då tittar in här vill jag tipsa om att shoppa nåt sånt här till sin älskling - mycket bättre än choklad på alla sätt och vis! Och för alla er singeltjejer (inklusive mig själv) - se till att skämma bort dig själv med något fint!



Så här fin är tvålen Love Soap IRL :) Den luktar underbart fräscht.

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0