blooming spring


Date: 2009-02-21 Time: 21:05:08
Kategori: Kollektioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________




Jag gillar att Isa Dora har ryckt upp sig det senaste året. Deras modeller är mindre dockliknande och framförallt har sminket blivit mer tilltalande och känns inte lika mycket "budget" trots de rätt låga priserna. Inte minst paletterna har fått ett ansiktslyft som jag gillar skarpt!

Vårens look Blooming Spring är i nyanserna rosa, lila och lätt brunt. Läppstiften och nagellacken har namn som Mango Fizz, Apricot Coral och Creamy Pink - precis som det ska vara på våren helt enkelt.

I kollektionen ingår också, bland annat, en dubbelsidig ögonbrynspenna för att definiera highlighta brynen, vit kajal för att öppna ögonen och en fin lila kajal för att få till en söt pastellig look.

Kommentarer
Natalyee

Oooh!! Som jag har längtat efter vårens kollektion! :D har lyckats komma hem med de två senaste ögonskuggepaletterna och lite nagellack, så ska bli superkul att kika närmare på den här. Håller helt med om att de har börjat använda så mkt bättre tjejer nu! Nu känns det lättare att se hur man kan applicera looken på sig själv.. Kul :)

2009-02-21 21:56:53
http://natynatalyee.blogspot.com
Veronica, Beauty Place

Natalyee: Precis! Det är alltid mycket bättre när man kan inspireras och få idéer till hur man får till looken själv. :)

2009-02-25 21:24:34

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0