Verktyg


Date: 2009-04-19 Time: 14:48:03
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

En snygg sminkning handlar självklart inte bara om vilka produkter du använder, som många av er andra sminkjunkies där ute säkert redan vet. Det handlar (i alla fall nästan) lika mycket om verktygen du lägger makeupen med. En bra pensel håller i flera år om du sköter den rätt genom att tvätta och vårda den. Jag är på jakt efter nya sminkverktyg och halkade igår kväll in på Shu Uemuras sida. Så här fina penslar har de där.



1. Portable Natural Compact Powder Face Brush. Allsidig borste, som får plats i kuvertväskan och går att använda till bland annat puder och rouge.

2. Synthetic Brush 6M. För att applicera concealer mer noggrant och få det att räcka längre.

3. Natural Brush 20M. Stor rougeborste som är perfekt för att skugga snyggt. Har blivit utsedd till InStyles Best Beauty Buy.

4. Natural Brush 2R. Eyelinerpensel för både torr och våt eyeliner.

5. Kolinsky Brush 12S. Används för att applicera ögonskugga över hela den rörliga delen av locket. Fungerar till både puder- och cremeskugga.

6. Natural Brush 8HR. Ögonskuggepensel för att "blenda" ihop olika nyanser, speciellt utformad för det yttre vecket av ögat och för att skapa det perfekta "V-et".

7. Kolinsky Brush 7F. Läppensel som används för att applicera läppstift eller läppglans, hjälper till att göra resultatet naturligare och mer hållbart.

Kommentarer
Amanda

Ja dessa underlättar en hel del när man står med sminkningen.!

2009-04-19 16:07:54
http://nebulosa1.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Amanda: Mycket.. det blir lättare att lägga en snygg makeup än med tex H&M-verktyg.

2009-04-19 17:19:19

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0