Super Skinny i helgen?


Date: 2009-04-29 Time: 19:10:47
Kategori: Hårvård { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Super Skinny Serum är Paul Mitchells absoluta favoritprodukt, enligt dem själva. Själv tycker jag mycket bra om deras schampon och balsam, så jag skulle definitivt vilja testa serumet. Super Skinny slätar ut, vårdar, skyddar och ger håret glans. Nice, nice! Skäm bort dig själv lite, lagom till långhelgen, vetja.


Kommentarer
Ayla Catpaw

Haha, så hittar jag hit av ren slump! Ja, men du, Super Skinny Serum är UNDERBART! Mitt hår blir äckligt mjukt och fint. Har en ny förpackning på väg hem till mig, hade turen att någon lagt upp det på tradera igen! Hihihi. :)

2010-02-03 10:43:50
http://ayla.blogg.se/
Veronica

Ayla Catpaw: Jag hade nästan glömt bort hur sugen jag var på den här, haha. Just nu använder jag silikondroppar från Matrix för samma effekt, men det är ju alltid kul att testa nytt. Kul att du hittade till bloggen och hoppas att du gillar den och stannar kvar :)

2010-02-04 08:02:29

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0