Mene & Moy


Date: 2009-04-20 Time: 16:20:03
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Hudoteket har nu börjat sälja märket Mene & Moy, som är en Cosmeceuticals-hudvårds-serie och även ledande inom detta område. Priserna är lite väl saftiga, till exempel kostar ett serum över 1000-lappen, men samtidigt är jag av åsikten att ett bra underlag är grunden till ett fräscht utseende. Bra kvalitetshudvård har därför alltid varit prioriterat av mig och fungerar de så är det värt pengarna.

  
Cleanser for Sensitive Skin tar bort döda hudceller och vidgade porer och är, som namnet kanske antyder, till för känslig hud. Den ska även ta bort orenheter på djupet och förbättra hudens textur så att den blir klarare.

Stand By C Cream masseras in i huden efter att cleansern använts och ger näring och skydd för känslig, irriterad hud. Förebygger även uttorkning.

När du använder produkter med syra är det viktigt att komma ihåg att alltid komplettera med SPF-skydd varje dag, då huden blir extra känslig. Kanske inte något för alla, jag känner mig personligen lite tveksam till så starka produkter men det fungerar uppenbarligen väldigt bra för många.


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0