Julklappstips #2 - Till Pappa


Date: 2008-11-09 Time: 11:35:40
Kategori: Presenttips { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Mila frågade efter lite tips om skönhetsprodukter till killar och även om jag inte skriver om sådana i vanliga fall så passar de ju perfekt in i julklappstips-temat. Självklart ska även män få ta hand om sin hy och på senaste tiden har produkterna poppat upp som svampar på hösten.

     

The Art of Shaving säljer 3 olika varianter av After Shave Balm, en klassisk present till pappa men som kan göras lite lyxigare genom en fin flaska och god doft. After Shave balm lugnar, återfuktar men förebygger framförallt röda, irriterade fläckar och utslag i huden.

Lavender passar normal och känslig hy medan sandelträ passar normal till torr hy. Även en oparfymerad variant finns som fungerar för alla hudtyper, men jag skulle rekommendera den till mannen som har känslig eller problemhy.

Finns för 395 kronor hos Blush.


Kommentarer
Mila

Muchos grazias:D tror jag ska köpa den sista parfymfria, verkar vara den mest lämpliga för typ d flesta... ha en bra kväll

2008-11-10 20:08:38

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0