Lite blandat...


Date: 2008-05-19 Time: 20:29:55
Kategori: Allmänt { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

... blir det i dagens inlägg. Jag är nyss hemkommen från en extra lång weekend på kryssningsfartyget Jewel of the Seas, det var riktigt härligt, och efter det en intensiv dag på jobbet. Efter två stopp i Tallinn & St Petersburg kom jag tillbaks med en ny fuktkräm från Clarins som jag ser fram emot att börja testa. Nu är jag hur som helst lagom seg och därför blir det inget långt inlägg men jag ville i alla fall säga hej.

Jag är dessutom på jakt efter någon som har kunskaper i någon sorts redigeringsprogram för hemsidor som skulle kunna hjälpa mig att utforma en personlig design på bloggen. Jag betalar givetvis för assistansen. Är det någon som kan tänka sig att hjälpa - släng iväg ett brev till bloggmailen på [email protected] så kan vi diskutera vidare.


Kommentarer
Sara

Vad härligt med en kryssning..

2008-05-20 15:57:11
http://soonsheins.blogg.se/
Zandra

Tack för vinsten.. fick den idag.. passar bra för test imorgon!!

2008-05-27 00:00:47
Beauty Princess

Sara: Det var underbart!



Zandra: Varsågod! Fungerar den bra?

2008-07-11 11:17:28

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0