velvet whip


Date: 2008-03-24 Time: 15:20:43
Kategori: Hårvård { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Leave-in-krämen Velvet Whip från Redkens hårvårdsserie All Soft ska enligt märket göra håret mjukare, förbättra texturen och sist men inte minst skydda det vid föning och styling. Det används på handdukstorkat hår som är torrt eller slitet av diverse orsaker.

image398

Eftersom jag bleker mitt hår regelbundet är jag noga med mina produkter och jag märker personligen skillnad när jag använder salongsprodukter jämfört med "billigare" schampon och balsam. Läser man bloggen regelbundet är det nog svårt att ha missat att jag älskar All Soft och att jag, trots att ha försökt vara "otrogen" med andra märken, inte hittat något bättre på marknaden hittills.

Efter att ha blivit väldigt besviken på schampo + balsam från Bumble & Bumble och Joico blev det därför Redkens All Soft-produkter som klickades hem igår. För att liva upp beställningen och testa n å g o t nytt fick även Velvet Whip följa med i beställningen från Look Fantastic. Väntar med spänning på paketet, jag blir lite som ett barn när det handlar om att testa nya skönhetsprodukter!

Kommentarer
monika

vem är inte det, man spriger alltid hem då man köpt nytt smink för att testa och se hur det ser ut.

LONDONBLOGGEN

2008-03-24 15:37:33
http://moniuelondon.tjejsajten.se
Linda

Tänkte fråga upplever du Redkens all soft bättre för blekt hår än Joicos?
Jag använder Joicos k-pak och tycker de är superbra.
Men de är ju alltid kul att testa nya grejer.
Har kikat på all soft serien men är lite fundersam på om den är för tung för mitt hår då de e väldigt tunt.

2008-03-25 21:29:08
http://bettieli.blogg.se/
Beauty Princess

Monika: Hehe, precis!

Linda: Absolut! Trots att jag testat annat har det alltid blivit så att jag "återvänt" till Redken. Jag tror inte att det skall vara några problem att använda A-S även om du har tunt hår. Jag är precis som du, vill alltid testa nytt och kan verkligen rekommendera A-S!

2008-04-12 21:01:16
Hanna

Hej. Jag är väldigt sugen på att beställa hem just den serien från Look fantastic.. Därför undrar jag vad kostar frakt och tull och sådant när man beställer? Tacksamm för svar!

2008-09-13 13:51:41
Beauty Princess

Hanna: Tull behöver du inte oroa dig för hos Look Fantastic, det är inom EU så det är aldrig några problem med det - iaf inte som jag upplevt och jag har beställt ett 10-tal gånger. Frakt är en procentsats som är beroende av hur mycket du handlar du för - dvs handlar du för mer blir frakten lite högre eftersom paketet väger mer. Men jag brukar landa på runt 40-50 kronor för ett hårkit. Hoppas den infon blir bra - annars får du gärna fråga mer.

2008-09-18 21:42:49

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0