sundlöf organic skin care


Date: 2008-03-13 Time: 19:18:23
Kategori: Nyheter { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

För ett par veckor sedan, närmare bestämt den 28 februari, öppnade en butik med uteslutande organiska skönhetsprodukter i Stockholm - Sundløf organic skin care. Känns ju helt rätt nu när det snackas om miljö och ekologiska produkter på de allra flesta ställen.

image394

Nature Girl, Jurlique, Nascent, Rich Hippie, Dr. Hauschka och The Organic Pharmacy är de 6 varumärken som säljs i butiken, på Linnégatan 19. I april gör de även debut på nätet - nya netshops är alltid välkommet tycker jag och vill väldigt gärna klicka hem Shea butter body balm från Nature Girl genast! Blir lagom till löning... farligt.

Kommentarer
sminkjante

Väntar med spänning på deras webshop.

2008-03-14 10:15:28
http://sminkjante.blogspot.com
Beauty Princess

Sminkjante: Det gör jag med, lovar att hålla er uppdaterade när den ligger uppe!

2008-03-15 13:49:56
Jennifer

Det roliga var att jag var i stockholm precis den dagen, och när vi äntligen hittat dit efter många om och men, så hade de inte öppnat än. Och vi var där samma dag, snacka om typiskt! ;)

Beauty Princess

Jennifer: Typiskt! Men... då har du en anledning att åka tillbaks och shoppa en gång till :P

2008-04-12 21:02:36

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0