Bloggtema v 13 - Hudvårdsrutiner


Date: 2008-03-25 Time: 20:10:24
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

PRET-ty kör som vanligt sitt veckotema och jag är såklart med och beskriver vad jag har för hudvårdsrutiner och vanor. Temat innebär allt från dagliga vanor till favvoprodukter och hur mycket salongsbehandlingar vi unnar oss. Häng gärna på du med!

image401


Till att börja med måste jag erkänna att jag är fruktansvärt dålig på att gå på spa- eller salongsbehandlingar. Jag önskar att jag tog mig både tid och pengar till att göra en ansiktsbehandling varje månad men det är sällan det blir så. Jag tycker dock att jag har riktigt bra dagliga rutiner när det gäller hudvård och det är väl bättre än inget?

På morgonen, innan sminket åker på, fräschar jag upp huden med ansiktsvatten och fuktkräm så att sminket skall se snyggare ut hela dagen.

På kvällen är det först eye makeup remover som gäller, för att få bort mascara, ögonskugga och eventuell kajal - favoriten är helt klart The Body Shops - Camomille eye makeup remover. Sedan tvättar jag bort resterande smink med en rengöringsgel - just nu hårdtestas Biotherms Biosource clarifying cleansing gel - och detta följs av ett ansiktsvatten för att förminska porer och ta bort de sista sminkresterna. Fuktkräm får avsluta kvällsrutinen.

En gång i veckan - ofta på söndagar när jag känner mig avslappnad efter helgen och har tid över - använder jag en ansiktspeeling och efter det lägger jag en ansiktsmask. Det blir antingen en djuprengörande mask eller en fuktmask. Olivseriens fuktmask har blivit en ny favorit, kolla in på bloggen senare i veckan för en längre recension. Sådärja, nu kan ni hela min hudvårdsrutin! :O)

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0