Bloggtema v 12 - Hur målar & vårdar du dina fransar?


Date: 2008-03-17 Time: 22:25:18
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Veckans bloggtema hos skönhetsnätverket PRET-ty handlar om hur man tar hand om sina ögonfransar. Hur vi vårdar dem, böjer dem, vilken mascara som är favoriten och så vidare...

Personligen gör jag inte så mycket för att vårda mina fransar, förutom att jag alltid försöker att välja en ögonmakeupremover som är skonsam för dem. Hittills är The Body Shops - Chamomille Eye Makeup Remover den absoluta favoriten, den tar bort sminket riktigt bra och fransarna känns mjukare när jag har använt den.

Jag har turen att ha naturligt böjda fransar så jag behöver inte böja dem, däremot fläskar jag gärna på med en volymmascara för att bygga upp lite mer än vad jag har av naturen. Jakten på den perfekta mascaran har tyvärr inte slutat för min del än, men L'ancôme Hypnose är en stor favorit och på budgetsidan är Nivea Beautés Volume Impact toppen!

Ni är väl också med och berättar om era fransar, antingen i era bloggar eller i en kommentar?

Kommentarer
Anonym

hm,
jag gillar Depend värme fransöjare och favorit mascaror är Lumene Blue berry curl mascara eller Couleurs nature Extenxium mascara xD
På kvällen efter makeupremovern brukar fransarna bli böjda pga dessa mascaror.. me like XD
Makeup remover jag gillar stark är YR Luminelle blåklint waterproof remover. den är Kanon!!!

Jag funderar på att använda vaselin att vårda dem med... xD

Hm.. duger det? XP

2008-04-19 21:35:23
Beauty Princess

Anonym: Det är klart att det duger! :O) Tack för att du delade med dig.

2008-04-21 20:27:32

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0