Recension: Biotherm - Biosource Clarifying Cleansing Gel


Date: 2008-07-13 Time: 20:50:05
Kategori: Recensioner { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


Det är svårt att hitta favoriter inom hudvård, tycker jag. Svårare än att hitta smink-favvos - där finns både Hypnose-mascaran från Lancôme, lipgloss från Lumene och ögonskuggor från Make Up Store.

Clarifying cleansing gel från Biotherms Biosource-serie är till för normal och kombinationshy och sedan jag har fått lite fetare hy i T-zonen håller jag med om att den här rengöringen passar riktigt bra, jag känner mig varken för fet eller torr direkt efter att jag använt den. Den luktar fräscht och är dryg - från att vara en gel i tuben blir den ett rejält lödder när den blandas med vatten och gnuggas i handflatorna. Det är på gränsen till för mycket lödder för min smak, det är lätt att överdosera och att få in det i munnen och i ögonen - inte så mysigt.

Jag har också märkt att rengöringen inte riktigt tar bort allt smink, enligt mig ska man kunna klara sig på bara en rengöring och ansiktsvatten ska mest fungera som en avslutning för att förbereda hyn för fuktkräm. Men det kanske bara är jag som är petig. Hur som helst har rengöringen inte gjort ett dyft för att dämpa min feta hy i det långa loppet och jag hoppas bara att min nya djuprengörande ansiktsmask ska hjälpa mig där istället.

Dyr är den också, nästan 300 kronor för en tub och då förväntar jag mig definitivt mer wow-effekt! Nä - nästa gång blir det till att prova nytt, den här rengöringen får bara medelbetyg.

BETYG: BBB (3/5)

Kommentarer
Emelie

Jag gillar den inte als, förstår inte hur du får den att löddra, på mig löddrar den nästan inte als, och om man jämför med andra rengöringar i denhär prisklassen tycker jag biotherms är väldigt odryga.

Vill du ha en rengöring som tar bort allt tycker jag du ska prova en sån 3i1 rengöring. Vet att både Biotherm och Lancôme har sådana men jag tycker Vichy´s verkar bäst ändå. Den tar verkligen bort allt. Jag blir också lite fetare i T-zonen och det balanserar jag upp med Clarins Hydra matte lotion som är en superhärlig ansiktslotion, och priset är helt okej enligt mig, 270kr.

Han en bra dag!

2008-07-14 13:50:59
http://emlanemelie.blogg.se/
Jennelii

Varför är din reklam ivägen (på vänster sida dyker den upp vid kanten av texten) så det är jättestörande att läsa? eller så är det if för mig.. :S

2008-07-14 18:26:54
http://jennelii.blogg.se/
Beauty Princess

Jennelii: Hmm, vad underligt, själva "bloggdelen" ska vara flyttad till höger just för att detta inte ska hända. Menar du att reklamen lägger sig typ i mitten av sidan? Den ska ligga vid kanten av menyraden (med kategorier, länkar osv). Vilken webläsare har du?

2008-07-14 20:04:00
dummle

Hej!



Jag tänker sätta upp din blogg länk på min blogg eftersom jag tycker din blogg är bra och mycket intressanta saker.

Beauty Princess

Dummle: Hej! Tack så mycket, det uppskattar jag verkligen!

2008-07-20 21:00:03

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0