Nyblonderad


Date: 2008-07-31 Time: 21:11:14
Kategori: Allmänt { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är så underbart att va nyfixad i håret! Jag är nyss hemkommen från en heldag i min före detta hemstad av 3 år, Borås. Jag har testat massor av olika nya frisörsalonger men hittar ingen som jag tycker är bättre än den jag var kund hos i Borås.

Hur som helst är jag helblond nu igen och nyklippt - vill ha riktigt långt så jag tar bara exakt så mycket som behövs för att det inte ska se slitet ut. Varje gång lovar jag mig själv att sköta mig med regelbundna inpackningar och så vidare.. få se hur det går - hjälper ni till att påminna mig?

För alla er som bor på västkusten kan jag verkligen rekommendera Zaxzendos - "min" frisör heter Mia.

Kommentarer
EyeOnBeauty

Härligt med fräscha toppar och ny färg:)

CrazyNails

Jag har långt hår och längre skall det bli. Kolla in på http://forums.longhaircommunity.com/ dom har massor med bra tipps där. Jag har en tutorial på min blogg hur du sätter upp håret m. pinnar. Ha håret uppsatt på ett skonsamt sätt sliter mindre på håret. Lite tipps bara;) Lycka till

2008-08-01 23:05:44
http://crazy-nails.blogspot.com/
Beauty Princess

EyeOnBeauty: Verkligen :)



CrazyNails: Åh, vad skoj med inspiration, skall genast kolla in!

2008-08-01 23:11:20
Maria

brukar med ha en massa problem med håret, hur ja vill ha de innan ja klipper mig.. :/ Men ja bor på västkusten och har faktist klippt mig en gång på zaxzendos :) när ja var i borås en dag! Bor ju i varberg och de är ju lite avstånd, så de blir ju så att man inte klipper sig där, men de var bra att klippa sig där och ja blev jätte nöjd!

2008-08-02 17:13:54
http://miiasmurf.blogg.se/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0