A splash of colour!


Date: 2008-07-16 Time: 13:47:49
Kategori: Smink { 5 Kommentarer }
______________________________________________________



Nu har jag i och för sig solen äntligen börjat titta fram på himmelen men jag hoppas att lite tips om färgade fuktkrämer kan vara välkomna i alla fall. Personligen har jag ingen favorit, så det finns ingen speciell jag kan tipsa om men ni får gärna tipsa mig om ni har någon favvo!

You Rebel Lite från Benefit (tyvärr inte lika söt förpackning som de annars brukar vara så bra på) - Runt £30, 450 SEK.

♦  Tinted Moisturizer från Bobbi Brown (fortfarande inte i Sverige trots utlovade datum hit och dit så passa på om du ska utomlands).

Smashbox - Sheer Focus Tinted Moisturizer, kostar 265 kronor hos Eleven.

Laura Merciers Tinted Moisturizer är bitchens förstahandsval i den här kategorin och vi är ofta överens i skönhetsdjungeln.

One Stop Tinted Moisturizer är från märket Go Cosmetics - du hittar det hos Inezza. Ett budgetalternativ för dig som inte vill lägga ut så mycket, kostar bara 79 kr.

PS: Jag jobbar för fullt på att lösa problemet med att reklamen lägger sig över inläggen för vissa. Håll tummarna för att det blir bättre snart! Tills dess - klicka på "permalink" under inlägget så kommer ni till en sida med bara inlägget, utan reklam.

Kommentarer
Akrogirl

Hej!

Jag är en av dom som alltid läser din blogg men aldrig kommenterar eftersom jag har dig i mitt rss-flöde. Jag ville bara säga att jag uppskattar din blogg och att den är bra! Hoppas du mår bra och njuter av sommaren!

kram, AkroGirl

2008-07-18 14:16:16
http://www.vackerunderbar.se
Novalie



Jag provade You Rebel Lite hos en kompis för ett tag sedan och den är helt fantastiskt bra!Kan verkligen rekomendera den

2008-07-18 16:11:59
http://novalie.webblogg.se/
Beauty Princess

Akrogirl: Vad roligt att höra, tack så mycket! Hoppas att du också har en toppensommar.



Novalie: Nu blir jag ju ännu mer sugen, hehe...

2008-07-20 20:59:20
Emelie

Jag gillar Lancômes. Har den ljusaste och den är hur bra som hellst. Ger fukt och känns behaglig på samtidigt som den jämnar ut min hudton nästan bättre än en foundation.

2008-07-21 11:47:32
http://emlanemelie.blogg.se/
Ninni

Testa Clarins färgade dagcreme. Jag bara älskar allt med den - doften, konsistensen och att jag hittat rätt nyans för mig. Min nyans heter Doré.

2008-07-26 20:38:06

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0