Recension av Apivita - Aqua plus face mask


Date: 2007-09-23 Time: 20:43:17
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Under image377en dagstripp till Stockholm för några månader sedan passade jag på att kila in på Pashion Cosmetics på Drottninggatan för att botanisera bland deras sortiment, dock kom jag hem med bara en ny produkt. För övrigt en underbart mysig butik, men det var inte vad det här inlägget skulle handla om.

Apivitas ansiktsmask Aqua plus face mask, en fuktgivande ansiktsmask med lugnande gurk-extrakt, har provats för fullt de senaste månaderna. Jag hoppades på att hitta en ny storfavorit eftersom priset inte var så farligt, men tyvärr blev det inte så.

Ansiktsmasken appliceras över fuktad hud i 10-15 minuter och redan här går det fel.. det tar lång tid att få till ett jämnt lager eftersom konsistensen är en aning för "rinnig" för att det skall bli bra. När masken väl sitter som den ska känns det skönt, det luktar fantastiskt fräscht och resultatet blir en lenare hud som känns lite återfuktad men som tyvärr inte ger ett riktigt så rejält resultat som jag hoppats på. Att tvätta av masken är ännu svårare - det tar flera minuter eftersom det bara kletar sig och man får i stort sett dra fingrarna över huden för att få bort det som är kvar, bara vatten räcker inte alls.

Nehej, nästa gång blir det en lermask som får testas tror jag... det behövs nu när kallare tider kryper på.

BETYG: B+


Kommentarer
glamqueen

jag är jätteförtjust i apivitas masker, har en hel drös hemma och lägger mask i badkaret, jätteskönt! har förstås inte aqua plus, så den ska jag väl inte ha heller. däremot har jag några favoriter: antioxidantmasken med tomat är super, vitamin c masken piggar verkligen upp, ögonmasken med ginko bilboa drar ner svullnaden under ögonen och honungsmasken är jättebra när hyn känns känslig och irriterad...det var en till, jo! rosa lermasken om det ploppar upp finnar! den torkar inte ut lika hänsynslöst som masker kan göra. sen gillar jag faktiskt aprikosskrubben också, den skrubbar liksom lagom, man blir så mjuk och fräsch av den..
Jag duschar av dem i badkaret för det mesta, men har faktiskt inte märkt att det skulle vara svårt. får undvika gurkmasken, helt enkelt! hoppas du får tillfälle att prova de andra också, finns på Åhlens City. jag svär liksom vid dem..:)

2007-09-25 23:01:33
anna

gurkmasken är min favorit! jag har jättetorr hud och brukar faktiskt inte skölja av den alls, bara dra av överflödet med en bomullstuss. detta under förutsättning att man rengjort huden innan med en scrub, lermask eller dylikt förstås.

2008-01-28 14:57:06

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0