En sväng på Pashion Cosmetics


Date: 2007-05-28 Time: 20:04:33
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

I fredags var jag på kurs i Stockholm tillsammans med en kollega, som också är lite shoppingfantast. När kursdagen var slut tog vi därför en sväng på stan innan vi njöt av en välförtjänt middag. Tyvärr har jag en lite begränsad budget den här månaden men det var kul bara att fönstershoppa i storstan.

Öppnade dock plånboken lite när vi hittade Pashion Cosmetics på Drottninggatan och jag fick klämma på alla härliga skönhetsprylar där. Underbar butik det där! Ole Henriksen, Jelly Pong Pong, Glamourflage, Nouba mfl.. Jag älskar verkligen att fler och fler märken säljs i Sverige och inte bara på webshoppar!
image333
Två ansiktsmasker - Aqua plus face mask with cucumber från Apivita - blev det i alla fall. 30 kr är precis lagom just nu. Har aldrig provat märket innan så ikväll blir det skönhetsvård för hela slanten, återkommer självklart så fort jag vet hur den verkar. Är den bra blir det nog en större burk vid nästa besök.










Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0