Shopping


Date: 2007-03-04 Time: 16:53:23
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Istället för efterlängtade Pop Cherub-paletten, köpte jag igår en liten flaska nagellack från Mavala. Jag gillar Mavala, dels för att det är prisvärt men också för att flaskan är precis rätt storlek. Jag använder inte färgat lack så ofta och då räcker det med flera små flaskor - så hinner de aldrig bli dåliga. Med deras pris, 39 kronor för en flaska, kan man ju till och med köpa flera färger med sig hem. Igår bestämde jag mig för färgen Los Angeles, som ni ser här nedanför, och som är precis rätt röd nyans för min smak. Så ikväll blir det nagelfixardax för min del.

image298


Med i påsen är också en deo - Nivea Pearl & Beauty. God lukt och söt flaska, nu ska jag se vad den går för också. Den kanske blir en ny favorit?! Skicka gärna ett mail till mig med tips om din favoritdeo - Din Stil denna vecka handlar nämligen om detta. Jag tar gärna emot bidrag i ett par dagar till - så släng iväg ett mail till [email protected] är ni gulliga.

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0