Om lip plumpers


Date: 2007-03-18 Time: 19:21:42
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det är rätt många märken som satsar på att lansera lip plumpers även i vår, efter senaste årets hype runt dessa. Clinique har bland annat precis gett ut Full potential lips i 10 olika färger, till ett rätt rimligt pris (180 kronor) och Laura Mercier har också 5 nya färger av sina Lip plumpers bland de produkter som lanseras under våren. Sedan finns ju självklart alla "gamla" varianter, från bland annat DuWop och Fusion beauty. Så det finns en hel del att välja av på marknaden just nu för den som känner sig sugen.

image305

Personligen tycker jag att lip plumpers till viss del har spelat ut sin roll och när våren och sommaren kommer är det många, med mig, som vill köra på den naturliga looken igen. Mindre foundation, mer färgade dagkrämer och några drag med en riktigt bra mascara kan ibland räcka. Men smaken är ju som bekant som baken och tur är väl det...

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0