Recension av: Dermalogica - Essential Cleansing Solution


Date: 2007-07-19 Time: 12:52:38
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

image347

Det var lite mer än en månad sedan som jag klickade hem två nya Dermalogica-produkter till mitt badrumsskåp. Jag har hittills älskat alla produkter jag har provat från Dermalogica och också hittat en 5-poängare i fuktkrämen Intensive Moisture Balance. Tyvärr blev inte mitt möte med Essential Cleansing Solution lika bra... Efter att noga ha läst på i Dermalogicas produkthäfte bestämde jag mig för rengöringen ECS och tog en stooor förpackning för att jag trodde att den skulle vara lika bra som andra rengöringsprodukter från samma märke. Detta är vad Dermalogica lovar i produktbeskrivningen:

"A milky cleanser for drier skin conditions to gently lift impurities and remove make-up. Water-soluble, this soothing emulsion rinses off easily, leaving the skin refreshingly clean, soft and supple. Contains no artificial fragrance or color."

Första intrycket var att det var en skön konsistens på rengöringen, precis som de skriver är den "milky", tjock och len mot ansiktet. Men jag gillar absolut inte att den inte löddrar, det blir svårt att se vilka delar jag tvättat eller inte. Personligen gillar jag lödder, inte bara hos rengöringsprodukter utan även hårvård etc.

Rengöringsmjölken är kanon för min torra och känsliga hy i alla fall, den irriterar inte och lämnar en lite fet hinna som stöter bort vattnet så att det inte torkar ut mer än det behöver. Däremot märker jag när jag använder ansiktsvatten efteråt att mycket av mitt smink inte försvunnit av ECS - ansiktsvatten ska ju bla ta bort de sista resterna men så mycket så att det syns klara spår på bomullen gillar jag inte! Jag tycker att man ska kunna använda bara rengöringsmjölk om man vill. Så nja, satsa på Ultracalming Cleanser eller Special Cleansing Gel istället - om du är intresserad av att prova Dermalogica - tycker jag!

BETYG: BB (2/5)

Kommentarer
Malin

Jag har inte heller fallit för den, Ultracalming är otroligt mycket bättre trots att inte den heller löddrar.:)

2007-07-19 22:51:20
http://sublim.wordpress.com/
Beauty Princess

Malin: Ja, jag håller helt med dig!

2007-07-31 13:42:56
Jill

http://www.jerseybeautycompany.co.uk = billigaste dermalogicasajten som finns :) Dessutom fri frakt, grymt bra!

2008-08-21 23:29:28

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0