Din Stil - Veckans tema, inför v42


Date: 2006-10-09 Time: 17:46:18
Kategori: Din Stil { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Det har varit lite mörkt på Din Stil-fronten senaste veckorna. Jag har helt enkelt glömt bort det och så hade jag inga bra uppslag på teman för det. Nu kör vi igång igen, i alla fall. Till nästa vecka vill jag ha massor av tips på "Bästa hårspray" från er! Hoppas ni sitter på flera bra favoriter, jag har inte hittat min än.

Skicka in bidragen senast tisdag 17/10 klockan 22:00 så får ni läsa om alla favoriter på onsdagen. Bidrag skickas till [email protected].

Kommentarer
Ivana

Nä jag har verkligen inte heller hittat min favorit. Det är svårt att hitta en balans mellan stadga & tyngd. Mitt hår faller så lätt ner av hårspray men jag måste ändå ha det för att tex. hålla lockarna fasta. Inte lätt :)

Prinsesse Vil Ikke

Redkens nye Forceful hårspray er den aller beste jeg har testet. Den gir glans i tillegg til bra hold. Ellers er Wella High Hair Finishing Spray veldig bra, og lukter i tillegg godt.

2006-10-10 11:50:08
http://vilikkes.blogspot.com
Goddess

Ska hålla utkik efter tips här. Har inget själv att komma med. Hoppas på att hitta nån som kan bli favorit :)

2006-10-12 11:23:45
http://goddessess.blogspot.com
Cicci

Jag är för lat för att maila så jag tipsar här. Sunsilks spray är jättebra! Den rosa flaskan är allra bäst :)!

2006-10-12 18:56:04
http://ciccicicci.webblogg.se
Kattis

Jag är som Cicci för lat för att maila, men skall givetvis delta med ett "bidrag". Elnett är en riktig klassiker av en enda anledning, att det är ett grymt bra spray. Finns på nästan varje mataffär till ett överkomligt pris. Budgetfynd i dess rätta bemärkelse. Och vem kan inte gilla flaskan? En favorit bland kändisar, stylister och oss vanliga dödliga ;) (http://www.thebeautycatalogue.com/elnett.html)

2006-10-14 13:28:56
http://www.splodgy.org
Kattis

Oj, min gamla bloggadress hamnade visst där ovan. Bloggar ju på bjooti.net nu för tiden :D Virrig är jag!

2006-10-14 13:29:49
http://www.bjooti.net

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0