Sommar med Lancôme


Date: 2006-05-05 Time: 19:53:54
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Lancôme har släppt en del "sommarsmink" till sin kollektion, med lite nya färger inom allt. Något som fick min uppmärksamhet direkt när jag och vännen stod framför makeupdiskarna idag var deras nya ögonskuggepalett med fyra olika fina färger, bland annat ljust grön och skimrigt svart. Självklart kan jag inte komma ihåg exakt vad den hette men det var ett tvåordigt namn som slutade med Vagabond. Underbara färger och går ju lätt att variera - använd de ljusare färgerna till vardags och hotta upp med den svarta om du blir spontant inbjuden till en grillkväll eller några glas.

De har inte med några bilder på den på hemsidan men kika iväg till Kicks eller Åhlens och titta du också! Passa på i det fina vädret, som jag hoppas håller i sig hela helgen!

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0