Len och fin


Date: 2006-05-04 Time: 20:46:27
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Hör väl kanske inte riktigt till den här bloggen (jag tycker för det mesta att nischade bloggar ska hålla sig till ämnet), men på ICA-kuriren gör de test av olika vis att raka ben och annat och recenserar olika metoder och märken. Nu framåt sommaren går jag i vaxningstankar för att slippa tänka på den biten och uppskattar alla sorters recensioner så att man slipper göra misstagen själv. Du hittar testet, komplett med en PDF-fil av vinnare och förlorare olika kategorier, här!

35761-171
Bild från ICA-Kuriren

Kommentarer
Lilly bird

Tja, det làter ju som om Veet's kräm är bland de bättre alternativen, men det är nästan omöjligt att duscha utan att duscha bort krämen, jag har provat.

Mycket bättre är förra àrets produkt fràn Veet "Rasera", som inte kräver dusch under verkningstiden och vars plast-hyvel är mjukare mot benen än den nya svampen.

2006-05-05 09:20:07
Intresserad

Vilken produkt vann och vilken förlorade? Kunde inte öppna sidan...

2006-05-06 16:05:47
Beauty Princess

Lilly Bird: Jo, jag har också dåliga minnen av Veet. Men det skiljer alltså på deras olika produkter?
Intresserad: Jadu.. svårt att utse en "vinnare" verkar det som, alla har olika fördelar. Men Veets vax o Babyliss epilator bäst bland de som gör ont och Venus Divine samt Veet kräm bland de opiniga. Sämst var Ladyshave från Philips.

2006-05-17 14:14:44

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0