Din Stil, Vecka 18


Date: 2006-05-03 Time: 20:41:20
Kategori: Din Stil { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

ds 5ds 4ds 3

Li
skriver: "Mitt bästa tips är Ahavas fotkräm. Man märker hur bra den är när man tvättar händerna efter insmörjningen. Händerna är supermjuka även efter tvätt! Den är inte kladdig heller."
 
Linda berättar om sin fotvårdsfavorit: "Jag försöker smörja varje kväll med fotvårdssalva från CCS sedan sätter jag på strumpor o så får det va ett tag, sover antingen med strumporna kvar på eller så tar jag av dom :)"

Sandra skriver i sitt mail: "Jag tycker om Oriflames fotvårdsprodukter - de är prisvärda. Tre favoriter som jag använder är; Relaxing footbath med lavendelolja ordinarie pris 70 kronor för 150ml. Just nu 49kronor i katalog 7. Känns uppfräschande för fötterna. Exfoliating foot scrub -peeling för fötterna. Med eukalyptus 75ml ordinariepris 70 kronor. Just nu 49kronor i katalog 7. Cooling foot and leg gelé -uppfräschande och lugnande gel för fötter och ben. Ordinariepris 85 kronor för 100ml. Just nu 59kronor i katalog 7. Tyvärr tillhör inte mina fötter de som får mest uppmärksamhet. Många använder grönsåpa, jag har inte testat så det är säkert bra, men jag vill att mina fötter ska lukta lite gott också."

Sara S rekommenderar sitt bästa knep för fina fötter: "Jag har kanske inte en produkt att rekommendera utan istället en procedur. Ha en fotfil ståendes i duschen – passa på i slutet av duschningen när huden har blivit mjuk. Välj INTE en i metall som raspar utan en som slipar bort döda hudceller. Gör detta en gång i veckan eller så ofta som Din hud vill ha det. Se till att naglarna är jämna, rena och inte för långa!!!  Smörj in fötterna VARJE gång du har duschat – då håller sig huden finare. Själv använder jag ACO:s ”Skyddande Handsalva” som är en tjock glycerinkräm. Inte särskilt lyxigt, men effektivt och billigt. Så kallad nagelbandspeeling är utmärkt att använda även på tårnas nagelband. Naglarna blir mycket fräschare. När du skrubbar eller peelar kroppen – glöm inte bort huden på fötterna. En antibakteriell spray i skorna gör att fötterna luktar godare och skorna håller längre. Scholl gör en som säljs både på Åhlens och i större mataffärer. Har du hår på tårna/fötterna – ta bort med pinsett eller liknande så att Du slipper stubb. På sommaren vill man kanske inte smörja in fötterna eftermorgonduschen, man svettas ju i värmen och vill inte halka omkring i skorna. För att inte huden och nagelband ska bli torra och fnasiga smörjer man istället in fötterna innan man går och lägger sig. Tvätta först av dem lite (handfatet duger för den vige) så blir hudkrämen effektivare. I till exempel ballerinaskor kan man inte alltid ha strumpor. Köp då en ”antisvett-kräm” och smörj in fötterna så håller sig skorna fräscha längre. Scholl har en bra." 

Mitt bästa tips blir att investera i en bra fotfil. Jag har en från Body Shop som inte är av metall och därför skonsamt men effektivt får bort hårda delar och gör fötterna snyggare. Den kostade under 50-lappen och det gör de flesta andra också, så det är absolut ett måste även (eller just därför, kanske?) om man inte lägger så mycket tid och pengar på fötterna i övrigt.

ds 2ds 1

Kommentarer
Goddess

Oj, vad fina fötterna kan bli efter dessa tips!Och vad duktiga ni är som tar hand om era fötter. Skärpning för min del. Jag använder visserligen fotvårdsprodukter men inte så ofta som ni andra. Guldstjärnor till er!!

2006-05-03 22:31:45
http://goddessess.blogspot.com/
fason

det finna en schollkräm som man smörjer in på kvällen med tillhörande strumpos som man sover med. superbra!!!

2006-05-04 13:46:33
http://fason.blogg.se
Linda

jag har skärpt mig efter ett fotvårdsbesök i påskveckan, nu vill jag ha fina fötter i sommar :) Jag var ju tvungen att testa den nya mousseen från Scholl med, bra men känns inte lika fet liksom..

2006-05-04 17:14:22
Beauty Princess

Goddess: Visst är det så, det är ju det man behöver ibland, lite inspiration. Tro mig, jag glömmer också fötterna alldeles för ofta =(
Fason: Strumpor på är ju alltid bra för en extra effekt sådär, så det kan jag tänka mig att den är bra.
Linda: Jag vill också ha fina fötter! =D

2006-05-04 17:16:02
http://beautyplace.blogg.se
Linda

det kan va värt en 300 för att fixa fötterna...vet inte vart du bor men i sthlm kan man ju iaf gå på olika elevbehandlingar...fast jag tror ändå det är en 300 kr...

2006-05-05 14:25:59
Beauty Princess

Linda: Jag ska försöka satsa på det så fort jag börjar jobba efter mina studier. Just nu har jag knappt 100 kronor över.

2006-05-17 14:15:46

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0