Din Stil, vecka 12


Date: 2006-03-22 Time: 20:44:41
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Denna veckan är det mycket på schemat, D-uppsatsen har satt igång för min del, jag sjunger med studentkören och är iväg och tränar. Dessutom kommer både mina och sambons föräldrar och hälsar på under en långhelg för att fira min födelsedag som är nästa vecka. Så den här gången blir veckans Din Stil utan flera bilder, jag hoppas det inte ger alltför ledsna miner och att ni får användning för tipsen.

Frida skriver: "Jag letar fortfarande efter det ultimata lacket. Ett som torkar snabbt men främst sitter som berget. Hoppas att få lite tips på din blogg den här veckan :) Jag lämnar ändå ett bidrag & det är LOreal´s White Manicure. Det är ngt slags violett pigment i lacket som neutraliserar det gula/sunkiga på naglarna. Resulltatet blir perfekta genomskinliga naglar! Alltid bra när man inte hinner eller orkar lacka dem med färg. Prova!"

Ida budgettipsar: "Jag använder inte nagellack varje dag, är ingen nagellacksfantast. men ibland kan det ändå vara kul att sätta lite färg på naglarna. därför tycker jag att depends minilack är helt okej.kostar bara kring tjugolappen och ör i lagom size om man precis som jag, inte använder nagellack ofta.de är kanske inte världens mest hållbara, men de håller snyggt över en dag iallafall, och vad mer kan man förvänta sig för tjugo kronor?!" 

Martina gillar Lancôme Vernis Triple Tenue: "Tycker att jag passar i den här färgen. Är ju mörk i hyn och då passar den bra. Gillar färger i den tonen. Lila är en av mina favoritfärger dessutom."

Fru Hjelm skickade med riktigt snygga bilder på sina lackade naglar och det är klart de skall vara med på bloggen så det är dem ni ser nedan. Hon skriver: "Min favoritmanikyr är fransk manikyr. Jag vet, hopplöst ute just nu, men jag gillar det. Lacken jag helst använder är Oriflame - French Manicure färgen Illusion, Yves Rocher - vitt smajl, Depend Stipe - glitterrand, Sally Hansen - överlack"

35761-132

Jag har inte något favoritlack eftersom jag inte målar mina naglar på långa vägar så ofta som jag borde. Maybellines Water Shine Diamonds nagellack fungerar dock bra på mig, sitter flera dagar även när jag är aktiv och finns i många snygga färger.

Kommentarer
Tinisen

Har du konstgjorda naglar eller är det dina egna på bilden?

2006-03-24 15:41:11
http://tinisen.blogg.se/
fru hjelm

Egna.

2006-03-24 22:03:01
Goddess

Från Oriflame kan man skicka efter nail tips. Då blir det enklare att få till den vita kanten när man gör fransk manikyr..........

2006-03-24 23:33:16
http://goddess.blogspot.com/
Beauty Princess

Goddess: Oriflame har ju otroligt bra priser också.. det gillar jag. Det brukar skickas iväg en beställning precis innan sommaren ofta av mig =)

2006-03-26 00:00:12
http://beautyplace.blogg.se

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0