Pop Beauty


Date: 2006-01-11 Time: 16:58:35
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Efter att ha blivit tipsad om sidan av en vän, har jag tittat runt lite och fastnat för Pop Beautys smink som finns i fina färger och många varianter till rimliga priser. När pengarna kommer ska jag nog prova på ett kit eller någon härlig produkt från Pop. För alla er som, som mig, älskar läppglans i alla tänkbara former och färger finns Pucker Up Perfection:



Kitet innehåller 3 Lip tints, 3 Lip Gloss och 3 Lip Cremes. Som jag förstår det så är cremes lite mer vårdande färg, ungefär som läppbalsam, medan gloss och tint är mer skimrande glans. Men rätta mig gärna om jag har fel :S Det här setet verkar fantastiskt att ha i sminkväskan dock, med olika fina färger för läpparna, så att du aldrig står utan "rätt" färg för resten av ditt smink. Priset är väldigt fantastiskt också, 9 glans för £15, det vill säga ungefär 200 kronor (enligt Forex)


Kommentarer
shopoholiclight

det är ju jättebilligt! och en massa olika färger.. det kan man ju inte låta bli :)

2006-01-11 17:21:20
http://shopoholiclight.blogg.se
Beauty Princess

Shopoholiclight: visst är det väldigt lockande? Då gör det ju inte så mycket om de inte är superbra, för priset är ju som sagt jättebilligt!

2006-01-11 17:42:10

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0