Påminnelse...


Date: 2006-02-19 Time: 13:14:10
Kategori: Din Stil { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

... om att skicka in några rader om ditt senaste skönhetsinköp (hudvård, hårvård, smink) och gärna en bild. Varför köpte du just den produkten och vad tycker du nu om den? Alla bidrag publiceras under Din Stil på onsdag nästa vecka och sista dag för att skicka in är på tisdag vid 22.00.


Kommentarer
SJT

Jag ska shoppa i veckan så vi får väl se om jag hittar ngt passande! :)

2006-02-19 21:15:19
http://sjt.webblogg.se
Beauty Princess

SJT: Annars får du gärna skicka in det du köpte innan det, även om det var ett tag sedan. Då kan du ju säga hur den fungerade också =)

2006-02-19 21:57:24
Elin

Hej!!

Måste säga att jag under flera år har varit på jakt efter det "perfekta" rouget Jag har provat märken som Mac, Lancome, MUS, Nouba, Maybelinne, Nivea o.s.v.... och har efter år av letande kommit fram till följande!!
Isadoras rouge - Perfect Powder Rouge...är det rouge som jag ALLTID faller tillbaka på! Det sitter väldigt bra! Lätt att få snyggt på kinderna! Finns en bra varitation av färger!! Det är med andra ord OTROLIGT prisvärt. Det minus som finns är dess förpackning som är lite för klumpig..

Om jag vill se pigg ut hela dagen med lite färg på mina kinder, så är Isadoras rouge mitt första hands val alla gånger!!!

2006-02-20 15:12:08

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0