Dr Hauschka


Date: 2006-02-20 Time: 15:12:47
Kategori: Hudvård { 11 Kommentarer }
______________________________________________________



Hotspot
bloggar om Dr Hauschka och jag blir såklart nyfiken. Produkterna finns på Mrs H och jag vill helst prova handkrämen, men allt annat verkar ju utan tvekan bra det med. 125 kronor för en kräm är inte alls farligt pris heller.. kvalité för lågt pris, finns det något bättre? Bor du i Stockholm eller i närheten finns grejerna på C/O Stockholm också, och vad jag minns på utvalda hälsokostaffärer också. Håller tummarna för att hon recenserar snart! =)

Hur många av er har provat de hypade produkterna?

Update: Frida tipsar om www.bodystore.nu som säljer Dr Hauschkas produkter billigt.

Kommentarer
frida

jag använder rengöringsprodukterna nu & är sådär nöjd. Tror de passar bättre en hud som inte kräver så mkt fukt som min. Det är även kontigt att de inte har ngn nattcreme i sitt sortiment.

Men jag ska slå ett slag för deras löspuder det är kanon! (vann cosmo beauty awards)

Om man nu tycker om dessa produkter är mitt tips att köpa dem på www.bodystore.nu de är mkt billigare där.

2006-02-20 17:43:43
Cicci

Jag älskar deras handkräm, köp den!! Finns på www.pulpstore.se också, men verkar som bodystore.se är billigast.Är det nån som beställt nåt därifrån?

2006-02-20 23:25:13
http://ciccicicci.webblogg.se
B-M

Jag har extremt torra händer och tycker inte att handkrämen är bra. Iofs har jag inte hitta någon handkräm som funkar!

2006-02-21 09:55:45
Beauty Princess

Frida: Tack för tipsen!
Cicci: Hur är lukten tycker du? Jag har lite svårt för "kliniska" lukter men det är klart, är den bra så är den bra.
B-M: Det kan vara svårt det där, jag är gammalt exembarn och tycker att det är svårt att få något som rår på det fingret som blir torrare på grund av det. Har du provat Body Shops Hemp produkter?

2006-02-21 12:05:00
B-M

Jag ska genast gå till Body Shop och köpa den. Tack för tipset

2006-02-21 16:12:23
Beauty Princess

B-M: Kul att man kan hjälpa! Hoppas att du tycker om den, kika gärna in igen och dela med dig av dina åsikter om Hemp =)

2006-02-21 17:17:42
Catarina

Jag använder Dr. H handkräm och tycker att den är suverän! Har nog tipsat om deras bronzing-puder tidigare, också kanon.

Ansiktsvården tycker jag dock är ok, inte wow. Nu använder jag sen 2 veckor philosophy och hittills funkar det över förväntan! Cow har dessutom öppnat web-shop så nu behöver man inte bo i Sthlm för att handla philosophy-produkter!

Återigen - gillar din blogg! Kollar den ofta!

2006-02-21 19:54:02
Beauty Princess

Catarina: Det får nog bli en handkräm tror jag, kikar dock lite på COWs nya webshop nu och funderar på Laura Mercier. Philosophys 3-in-1 verkar ju underbart, har du provat dem? Vilja ha! Vad bra att du gillar bloggen, sådant är guld att höra ska du veta! Ska fortsätta skriva mycket och hoppas att du fortsätter tycka om den =)

2006-02-22 17:38:10
Catarina

japp, jag har också dreglat över Cows webshop! :) Finns mkt som jag skulle vilja testa, speciellt en bra foundation. Men det är så svårt att köpa utan att prova, speciellt när de inte är jättebilliga...

Philosophys rengöring kan jag verkligen rekommendera, jag har använt Dermalogicas special cleansing gel men den torkar ut för mkt nu när det är vinter. sen har jag också hope in a jar, den funkar nog bättre på sommaren eller om man har mer normal och inte en torrare hy.

Nästa gång ska jag vara med på "din stil" I promise!

2006-02-22 20:05:10
Beauty Princess

Catarina: Visst fastnar man? Jo, foundation ska du nog ut och prova och sedan kanske beställa? Färg är så viktigt att det blir rätt också. Jag använder också Dermalogica just nu, men ultracalming cleanser istället, den är skön. Har funderat på att byta men special cleansing gel torkar alltså ut? Jag har känslig hy så...
Det där med fuktighetskrämer är knepigt, jag fick tipset att köpa två och ha en på vår och sommar och den andra på vinter och höst. Kanske en idé för dig med? Ser fram emot ditt "Din Stil"-mail... tema postas om några minuter! =)

2006-02-23 17:44:32
sara

Den verkar helt ok

2006-07-17 10:15:34
http://argiplex.blogspot.com/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0