Din Stil, vecka 8


Date: 2006-02-22 Time: 17:19:13
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Så var det dags... premiären av "Din Stil" fick en lite seg start, det var bara 2 personer som hörde av sig. Men men, jag är positiv och hoppas att det blir fler nästa gång =) *håller tummarna* Stora tack till er som hörde av er i alla fall, bloggen blir så mycket roligare med era åsikter och tankar också! Temat var alltså "Mitt senaste skönhetsinköp".

SJT skriver: Mitt senaste skönhetsinköp är Active Pureness Fluid från Comfort Zone.
En fuktcreme för ansiktet som min hudterapuet rekommenderat. Är det någon som vet så borde det väl vara hon. Och det hoppas jag verkligen för 400 kr fick jag ge för den lilla rackaren.

Elin lämnade sitt bidrag i en kommentar, men jag antar att den skall med som återkommande men ändå senaste skönhetsinköp: Måste säga att jag under flera år har varit på jakt efter det "perfekta" rouget Jag har provat märken som Mac, Lancome, MUS, Nouba, Maybelinne, Nivea o.s.v.... och har efter år av letande kommit fram till följande!! Isadoras rouge - Perfect Powder Rouge...är det rouge som jag ALLTID faller tillbaka på! Det sitter väldigt bra! Lätt att få snyggt på kinderna! Finns en bra varitation av färger!! Det är med andra ord OTROLIGT prisvärt. Det minus som finns är dess förpackning som är lite för klumpig..



Mitt senaste skönhetsinköp var som ni alla vet Lip Service från Lush, som jag var sådär nöjd med. Synd, för jag hade verkligen hoppats på den, men 69 kronor är ju inte så farligt ändå =S

Kommentarer
SJT

Aja, två är iaf bättre än noll :)

2006-02-22 17:22:43
http://sjt.webblogg.se
Beauty Princess

SJT: Det har du väldigt rätt i, och tackar så mycket för ditt bidrag i alla fall!

2006-02-22 17:29:42
K

Oj, jag tänkte skicka in ett bidrag men det blev aldrig av. Jag är med nästa gång! :)

2006-02-22 18:05:02
Beauty Princess

K: Det var synd att du inte hann men det är bara att hänga på nästa vecka istället, tema för det avslöjas imorgon =D Kul att du läser bloggen!

2006-02-22 18:11:54

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0