Din Stil, vecka 17


Date: 2006-04-27 Time: 20:22:49
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

35761-163

Sandra
skriver i sitt bidrag: "Min hittills bästa hårvårdsprodukt som förbättrar mitt hår är vanlig olivolja. Enkelt och billigt. Jag har halvlångt hår som är lite torrt i ändarna, och ibland lite fet i hårbotten. Jag fördelar lite olivolja i håret (men inte i hårbotten) efter jag har tvättat/blött håret -ofta på kvällen. Jag låter det torka något, sen går jag och lägger mig med oljan i håret, (skyddar kudden med en handduk). Nästa dag duschar och shamponerar jag håret som vanligt igen. Fick tipset av min frisör och jag tackar alltid för bra och förhoppningsvis billiga tips."

Martina kommer med sitt bästa tips: "Bästa schampoo/ balsam/ inpackning är definitivt Kerastase-produkterna. Jag har produkterna som är till för färgat hår. De cerisefärgade burkarna. Kerastase Reflection Bain Miroir 1 Ljusreflekterande schampo för färgat hår med en ljuvligt krämig konsistens. Framhäver och intensifierar det färgade hårets glans och lyster. Kerastase Reflection Chroma Reflect Milk Vårdande balsam som gör håret följsamt och silkesmjukt samt framhäver reflection och intensitet i det färgade håret. Kerastase Reflection Chroma Reflect Masque Intensifierande, glansreflekterande inpackning för färgat, mycket försvagat hår. Gör håret silkesmjukt med en fantastisk glans och lyster. Det är inte de billigaste produkterna som finns på marknaden men de är dryga och väldigt bra, tycker jag. Jag behöver ha de här prodokuterna för mitt hår. Jag är väldigt noga med att vårda mitt hår. Jag gör inpackningar två ggr i veckan och använder scampoo bara en gång i veckan."

Anna berättar: "Jag måste säga att jag bara älskar barnängens hårinpackning för glanslöst hår! Kanonbra- och budget! Shampoo och balsam i samma serie är också bra."
 
Själv är jag förälskad i Redkens produkter i All Soft-serien, jag köpte ett set med schampoo, balsam och inpackning och gillar verkligen effekten. Mitt hår blir väldigt mjukt och så lättarbetat det kan bli när det är blekt =) Över vintern har det hållt sig ostatiskt, vilket jag annars brukar få. Litet minus för att det inte är så drygt, men det är väl det enda negativa. Lukten är riktig frisörkänsla på!

Kommentarer
Goddess

Redken kanske är nåt för mig. Lättarbetat hår -ja får nog gå och titta hos min frisör.
Tackar för tipset.

2006-04-27 23:47:32
http://goddessess.blogspot.com/
Beauty Princess

Goddess: Tycker verkligen du ska prova. Att beställa från nätet är dock mycket billigare, jämfört med vissa ställen kan det t o m bli halva priset.

2006-04-28 11:36:20
Li

Har testat det där med olivolja men tycker att håret fortfarande är flottigt efter att man har tvättat det. Hmm... jag kanske tar för mycket?

2006-04-28 12:54:02
Goddess

Beror kanske på vad du har för hårtyp. Mitt är ganska torrt i ändarna och blir lätt sprött, och då funkar olivolja bra till mitt hår. Men det finns säkert bättre produkter -jag har bara inte testat så många hårprodukter än.

2006-04-28 19:09:13
http://goddessess.blogspot.com/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0