Din Stil, vecka 14


Date: 2006-04-05 Time: 12:42:24
Kategori: Din Stil { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Tigerlilyn berättar om sitt bästa skönhetsknep: "Investera i Åhléns Brun utan sol!! Och nu snackar vi investering, för krämen är verkligen sänd från ovan. För en 60 lapp (cirka, har inte riktigt koll på priset) får du en brun utan sol kräm med vitamin e i hela 150ml som gör underverk för hela din kropp, och ansikte! Smörj in huden efter duschen en kväll och när du vaknar morgonen efter och ser dig i spegeln har du fått en otroligt läcker solkysst hy. Toppa detta med att lägga på en skön foundation och till sist kan jag rekommendera "Sparkling powder" från Make Up Store, som ger skimmer och ännu lite mer solbränna. Perfekt! Fick höra senast idag av jobbarkompisarna att jag såg brun och fräsch ut, och dom frågade ifall jag solar. Trevligt!"

Sandra tipsar också: Ett bidrag till skönhetsknep. Jättesvårt -det finns många skönhetsknep. Men just nu är jag såld på olja till ansiktet. Känns ansiktet lite glåmigt, trött... allmänt tråkigt. Ta en kväll med rengöring, scrubb mask ansiktsvatten och innan nattcremen så ta lite ansiktsolja och massera in på ansikte hals och dekoltage. För alla hudtyper!! Vaknar med mer lyster än förut. Tips på olja- finns massor. Jag har haft Decleors neroli -har varit bra. 15ml för 465kr. Men den bästa för mig är Oriflames Time Reversing Facial Oil Capsules. Passar alla - inte bara mogen hy. Pris 325kr för 30 kapslar. Dyrt- ja men du använder inte varje dag utan kör ett par dagar tills din hy fått upp lite lyster.(Skillnad efter en natt!) Obs! Man behöver inte scrubba och använda ansiktmask varje kväll innan oljan. Budget - använd olivolja! Men ta inte för mycket! Jag har gjort en uppmaning om enkel hudvård på min blogg. Inget nytt, men kan kanske pusha för att någon  novis börjar ta hand om sin hy.

Mitt bästa skönhetsknep är att satsa på en riktigt bra foundation. Själv vet jag inte riktigt hur jag kunde leva utan en, för foundation är verkligen räddningen när man ser trött ut och känner sig allmänt hängig. Den jämnar ut hudtonen vilket gör otroligt mycket för helhetsintrycket, bara lite foundation, mascara och läppglans gör att vem som helst ser sådär naturligt snygg ut. Jag använder Face Stockholm Matte Foundation i färgen Fresh och älskar den! Dryg, håller länge och finns även i varianten Liquid som inte innehåller puder och därför passar när man vill se mindre sminkad ut.

Kommentarer
frida

typiskt nu missade jag "veckans stil" igen... Ett riktigt husmor tipsa är att skrubba hela huden med kaffesump (?!) Nej, jaag skojar inte huden blir otroligt mjuk & känns uppiggande ;)

Vill också fråga efter din hudtyp, jag har torr & lite känslig hy tror du face foundation skulle vara ngt för mig?

2006-04-05 15:56:49
Beauty Princess

Frida: Hihi, du får vara med nästa vecka helt enkelt. Nytt tema kommer snart. Min hudtyp är normal men torr under vinterhalvåret och känslig precis som din. Om du har väldigt torr hy skulle jag rekommendera liquid foundation från face för att den inte innehåller något puder. Tror säkert att den skulle passa men om du är osäker kan du ju gå dit och be dem prova på dig =)

2006-04-05 17:17:07

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0