Skönhetsfavoriter


Date: 2005-11-23 Time: 14:26:11
Kategori: Blandat { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Det finns en del produkter som jag alltid återkommer till i affären. "Gamla godingar" så att säga, som alltid fungerar lika bra och som jag litar på att göra vad de ska. Prova du också eller ge mig fler tips på bra produkter.

Redken All Soft Schampoo + Balsam + Inpackning (Heavy Cream)
Fungerar verkligen så bra som "alla" säger, gör håret mjukt och lätt att borsta, styla och föna. Jag köpte ett paket med Schampoo, balsam och inpackning från Look Fantastic  för drygt 400 kr, vilket är en väldig skillnad från affärer. Hos den frisör jag kollade kostade bara inpackningen ungefär 200 kr, men det kan hända att det skiljer från affär till affär.
35761-1

MAC Rouge
Jag har alltid tyckt om MACs produkter, har bland annat min kajalpenna från deras kollektion också. Så i jakten på ett bra rouge köpte jag i våras ett i färgen Blushbaby. Har nu använt det i cirka ett halvår och tycker om det riktigt mycket, det sitter där det ska hela dagen och går att variera både till fest och vardags med olika mycket utan att det ser konstigt ut.



Yves Rocher läppglans
Förvånandsvärt nog så är det Yves Rochers läppglans som har fungerat bäst för mig av de många jag provat. Det är super till vardags och fungerar även till fest om man inte kräver färg. Det som jag har är transparent, men det finns även i "rosaviolett" eller "karamellglans" och kostar 79 kronor på hemsidan. Surfa in på Yves Rocher du med och kika på det härliga glanset. Ofta har de extrapriser eller erbjudanden också, så har du tur kan du få tag på ett glans för halva priset eller 2-för-1.



Max Factor 2000 Calorie Mascara
Mascara tycker jag det är oerhört svårt att hitta en som fungerar bra, som inte klumpar sig efter 10 dagar och som man endast behöver stryka på en eller två gånger, så att looken blir snygg och fransarna inte hinner torka och "bli 5 stycken". Även om Lancôme Hypnose också är en favorit så är det inte varje dag jag, som student, har råd att lägga dryga 250 kronor på en mascara och därför är Max Factor 2000 Calorie Mascara underbar för under 100-lappen. Finns ju dessutom att köpa hos många återförsäljare som Åhlens, H&M eller Kicks.



Face Matte Foundation
Face foundation finns i både Liquid och Matte, jag har en av varje men Matte är min favorit för den ger en lite snyggare finish och dämpar även fet hy till viss del eftersom den innehåller puder. Jag har i tonen Oyster och i de Face-affärer jag besökt i Göteborg är de så hjälpsamma så för att man ska hitta rätt ton för sin hy. En flaska innehåller 29 ml och har hittills räckt för mig i ett drygt halvår och det är mycket kvar trots daglig användning! Öppen flaska håller i 24 månader, något som också står på flaskan, fräscht!



Make up Store ögonskuggor (Microshadow) i olika färger
Make up Store har helt fantastiska ögonskuggor. Jag har 4 stycken just nu som jag varvar med, i affärerna finns 120 olika färger, enligt Make Up Stores hemsida som för övrigt är en rolig hemsida att inspireras av. Jag har Chocolate, Moda, Cotton Candy och Moon Stone men funderar på att inhandla lite pastelliga färger snart för att dryga ut festmakeupen med något nytt. Skuggorna sitter hela dagen utan problem och kan mixas och matchas på massor av olika sätt. Prova till exempel Vanilla och Chocolate för en vardaglig look. Jag är även med i Make Up Stores klubb, där man får 10% på alla produkter och blir bjuden till roliga festkvällar.

Kommentarer
Elina

Du vet vad jag känner för Make Up Stores ögonskuggor, love them! Vill ha så många liksom, men de är ju så dryga att de aldrig tar slut heller.. tråkigt om man lessnar på en, fast det gör man kanske inte =)

2005-11-25 11:18:49
http://elinakarlsson.blogg.se
Blog Princess

Visst är de underbara! Längtar till tisdag när vi äntligen ska få shoppa lite mer smink för lite mindre pengar. Har skrivit en önskelista nu, få se hur mycket jag inhandlar. De tar verkligen aldrig slut, särskilt inte när man har några stycken, som vi =D

2005-11-25 16:05:21
http://beautyplace.blogg.se
Cream de coco

Look Fantastic - funkade det bra att beställa därifrån? Funderar på att köpa samma som du nämligen!

2005-11-28 11:46:13
http://cremedecoco.blogspot.com/
Beauty Princess

Cream de coco: Look Fantastic har fungerat super de gånger jag beställt från dem, är nog 3 eller 4 gånger nu tror jag. Inga problem alls har uppstått, produkterna kommer inom en vecka och är väl paketerade. Inget stopp i tull eller så heller. Kundservice har även fungerat bra då jag kontaktade dem för adressbyte.

2005-11-28 14:39:05
Cream de coco

AH... Så bra.. Jag var så ivrig så jag skicka iväg beställningen innan jag hann få svar av dig! :) Hoppas det går fort nu! Tack.

2005-11-29 10:52:52
http://cremedecoco.blogspot.com/
Beauty Princess

Cream de coco: Det var så lite så. Hoppas att det går bra nu och att du gillar grejerna. Inpackningen använde jag häromdagen, verkligen helt fantastisk!

2005-11-29 12:31:32

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0