Klubbkväll på Make Up Store... snart!


Date: 2005-11-27 Time: 12:48:29
Kategori: Smink { 8 Kommentarer }
______________________________________________________

På tisdag (29/11) är det äntligen dags för mig och en vän att strosa iväg till en helkväll på Make Up Store. Då är det nämligen klubbkväll med presentation av senaste kollektionen ”Chocolate” som för övrigt verkar väldigt mysig, med smink i chokladtoner. Är ju överdrivet förtjust i bruna toner inom smink, något som jag försöker bredda mig ifrån för tillfället. Men man måste ju få synda ibland. ;-) 

Har i alla fall en lång lista med smink och skönhetsvård att kika på, har ju faktiskt 20% rabatt då och det får ju inte gå till spillo.

  • Bodywash Philosophy är en produkt som lockar. Lukterna hos Make Up Store brukar inte vara dåliga och jag har snart slut på min duschgel från Body Shop.
  • Bodylotion Shimmer är också det något som lockar… det känns alltid lite lyxigt att skimra om huden, särskilt nu i höstmörkret. Om inte annat kan man använda den varannan gång och en budgetvariant varannan.
  • Som den sanna addict jag är för läppglans vill jag ju självklart prova ännu en från Make Up Store, Lipgloss Wand blir alldeles säkert inköpt i någon läcker färg på tisdag.
  • Alldeles säkert blir det också ett köp av någon eller några snygga varianter av Microshadow, MUS oslagbara ögonskuggor. Är ute efter någon färgstark sort.
  • Helt klart blir det en glittereyeliner eftersom jag ligger efter och inte har skaffat en sådan här ännu och blir mer och mer avundsjuk när jag ser dem på mina vänner som ser ut som riktiga stjärnor i dem.
  • Slutligen skall jag titta på MUS Mud Mask, eftersom jag för tillfället inte har någon ansiktsmask i badrumsskåpet och det är ju egentligen rätt viktigt… har jag hört =D

Kommentarer
Elina

Vad mycket du ska shoppa på Make Up Store du =P Där går en hel månadslön, hihi! Är man värd ju! Får se vad jag får för mig att köpa, är sugen nu!

2005-11-27 18:24:25
http://elinakarlsson.blogg.se
Blog Princess

Jo, vill ju men kollade idag in kontot och det vill tydligen inte ha lika mycket nytt smink som jag vill =( Jättesugen jag med, det ska bli kul!

2005-11-27 22:23:30
http://www.beautyplace.blogg.se
anna

stopp! gillar också make up stores produkter, men just mud mask har jag själv och vill faktiskt avråda från. funkar visserligen ganska bra, men "ganska bra" är kanske inte ett omdöme som räcker ändå. masken i sig blir hård och stel när den torkar, inte så skön att ha på sig, dessutom är den svår att ta bort. prova hellre någon av de andra, det är ju trots allt rätt mycket pengar att lägga ut, som kanske kan användas bättre när bankkontot grinar. särskilt i december när man ändå kan önska sig i julklapp :)

2005-11-28 01:12:37
http://annaruthstrom.webblogg.se
Beauty Princess

Anna: Tack för rådet, aldrig är det kul att köpa något för dyra pengar och upptäcka att den inte fungerar som den ska. Har tyvärr redan skickat en lååång önskelista till föräldrarna, med ett antal smink- o hudvårdsprodukter, böcker och parfymer bland annat. Vågar man prova en av de andra är ju då frågan? Jag kanske ska försöka hålla mig en månad, sedan bär det ju av till GBG över julen och där finns ju en hel uppsjö av märken och varianter. =D

2005-11-28 01:17:58
Husmusen

Ha bra idé, här kan jag hitta tips tt önska mig i julklapp. Tack!

2005-11-28 05:10:52
http://www.husmusen.blogg,se
Beauty Princess

Till Husmusen: Det var så lite så, kul att du hittat in på sidan! Mer tips kommer alldeles säkert, det finns alldeles för mycket fint just nu. =D

2005-11-28 10:44:19
Sjt

Jag ska också på klubbkväll imorgon, är helt frälst i make up stores produkter. Vilken stad sk du gå i? Glittereyelinerna är verkligen snygga. Jag har den guldiga. Vill ha den bruna också, dem är jättesnygga att kombinera! Men nu har den bruna lyckats att ta slut innan jag hunnit köpa den, på huvudlagret till och med, har tittat i alla make up store i närheten om det fansn någon bortglömd stackare kvar, men icke. :/ Så ett tips är att passa på om du hittar något du gillar och inte vänta, som jag gjorde, eftersom det som inte tillhör "standard"sortimentet byts ut rätt ofta.

2005-11-28 12:13:49
http://sjt.blogg.se
Beauty Princess

SJT: Vad roligt, jag ska gå i Eskilstuna. Flyttade hit för några månader sedan och blev glad när jag upptäckte att MUS finns på två ställen här. Ja, de där glittereyelinerna har verkligen gått bra, måste ju bara ha en känner jag. Ska nog lyda ditt råd och köpa en imorgon =D

2005-11-28 14:36:29

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0