Intensified?


Date: 2005-11-25 Time: 21:36:18
Kategori: Smink { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Testade idag att applicera ögonskugga med fuktad pensel, efter tips från Make Up Stores hemsida. Använde deras Microshadow chocolate och fuktade min ögonskuggepensel en aning innan jag lade på den. Blev väl ingen märkvärd skillnad från annars, på hemsidan står att det ska ge ”intensified look”. Ska se hur den sitter under dagen. Kombinerade den för övrigt med de två ljusaste skuggorna från Isa Doras Cappucino palett, med den näst ljusaste i ögonvrån och den ljusaste som highlighter. Fuktad chocolate från MUS lade jag sedan utåt på resten av ögonlocket, för att skapa lite nyanser. Rätt skön blandning i alla fall. Hur brukar du lägga på och kombinera? Vill ha nya idéer.


Jodå, färgen höll sig på hela dagen och bleknade nästan inte något som den annars brukar göra en del under dagen. Kanske kan vara värt att prova fuktad pensel igen med lite andra färger och se om det blir någon skillnad med dem. Isa Dora satt inte lika bra, men det är ju också ett budgetmärke. Tycker dock att deras skuggor passar utmärkt för party, eftersom de ofta har härliga färger som kan kombineras på olika sätt. Jag är väldigt förtjust i sotiga ögon och det går lätt att ordna med Isa Doras olika paletter med 3 eller 4 skuggor.

 



Tittade och provade ett rouge sist jag var på Body Shop som jag föll pladask för. Det var uppbyggt som tre olika nyanser, en ljusare i mitten och två mörkare utåt kanterna, vad jag kommer ihåg. Någon som använder den här och kan ge mig namnet… har velat ha den sedan dess!

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0