Tjatar lite...


Date: 2005-12-07 Time: 17:23:54
Kategori: Allmänt { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu är jag lite smått tjatig men jag påminner om min undersökning om er läsare för er som missat den. Jag har fått bra tips om fortsatt skrivande och en del härliga kommentarer, tackar för det!

Nu skall jag kila iväg på Body Shops klubbkväll, mer om den sedan =)


Kommentarer
Frida

Gjorde du några fynd på klubbkvällen? Har alltid varit lite skeptisk till Body Shop. Har fått för mig att deras make inte håller samma kvalité som mer "välkända" make-up märken. Vad tycker du om deras produkter?

Men jag älskar deras hårmask Brazil Nut Moisture Mask (fick tipset från en frisör!) Har aldrig haft finare hår! Deras bodybutter är också en klassiker, men finns det fler superprodukter?

2005-12-08 06:45:27
Beauty Princess

Frida: Köpte bara julklappar på klubbkvällen men kikade även på lite makeup.. mer om det kommer i ett inlägg ikväll plus allmänna "omdömen" om Body Shops superprodukter!

2005-12-08 17:21:40

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0