Glöm inte fossingarna!


Date: 2005-12-06 Time: 20:21:56
Kategori: Hudvård { 6 Kommentarer }
______________________________________________________

Såhär på vintern blir vi tyvärr tvungna att stänga in fötterna i varma sockar och skor. Inget fel kanske, för hur kul är det inte att shoppa riktigt snygga vinterstövlar? Hur som helst blir inte mina fötter glada av detta, och tar man inte hand om dem så är de inte speciellt mjuka framåt våren när de skall fram igen i fina sandaler. Känner du igen dig så se till att ta i alla fall en kväll i veckan när du tar hand om dig själv med ett långt bad, filar fossingarna, scrubbar dem och smörjer in dem med en riktigt härlig kräm. Avsluta med att måla fotnaglarna, det finns ju många härliga lack också som man kan önska sig i julklapp.

Hittade det här setet på Look Fantastic med allt möjligt du kan tänkas behöva för att skämma bort fötterna redan innan jul =D

fossingar

Kommentarer
Linda

Fint litet kit det där. Jag är nog tyvärr en av dom som inte alls bryr mig om mina fossingar så här års.

2005-12-06 20:36:18
http://blogadoris.blogspot.com
Helena

Då måste jag verkligen passa på och rekommendera Oriflames footscrub. Billig, effektiv och fräscht mintig. Supersmidig att ta i duschen ett par ggr i veckan.

2005-12-06 20:42:09
http://lipglossbitch.se
Beauty Princess

Linda: Inte jag heller tyvärr, jag måste påminna mig själv för att komma ihåg dem såhär på vintern.

Helena: Jepp, den är härlig, beställde den inför sommaren. Oriflame har många prisvärda alternativ tycker jag, särskilt för hudvård. =)

2005-12-06 21:46:55
Sara S

Så sant, så sant. Att ta hand om fötterna är suprviktigt. Mitt tips är att ha en fotfil ståendes i duschen så är det mycket lättare att ta hand om fötterna. Som med all hudvård är det bättre att göra lite och ofta än mycket och sällan. Jag är kanske lite petnoga, men jag brukar smörja in fötterna (och resten av mig) varje gång jag har duschat. Handkräm funkar bra, smörj och så på med strumporna direkt så kladdar man inte ner golvet.

2005-12-07 11:37:11
http://soderstjerna.blogg.se
Beauty Princess

Sara S: Bra tips! Du har väldigt rätt i att det gör mycket med lite då och då. Jag har gjort det till en vana nu att smörja in fötterna med Body Shops rescue treatment varje kväll och använder också strumpor direkt efter, för att det skall bli varmt och verka bättre. Att det går att ta på för att slippa kladda har jag inte ens tänkt på, då kan man ju göra det on-the-go och det är alltid bra!

2005-12-07 14:00:59
Lotten

Det gäller att inte fila för mycket bara. Har gjort det ett par gånger. Numera går jag till världens bästa proffs på fötter. Fotvård när den är som bäst.

2006-04-27 00:31:21
http://www.brasnygg.se

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0